Om oss

Välkommen till Stockholm City Rehab AB! Vi är en mottagning med naprapat i Stockholm och kiropraktor, och vi arbetar i centrala Stockholm. Hit kan du komma över lunchen – eller närhelst som du har tid över – och få massage i Stockholm, som återställer de muskler eller nerver som gör ont eller som är skadade.

naprapat-stockholm-mottagningsbild

Vi som är naprapater i Stockholm och kiropraktorer, är alla legitimerade, i enlighet med Socialstyrelsens krav. Hos oss arbetar även certifierade massageterapeuter och vi har vidareutbildad personal som kan dry needling steg 2 av 2.  

Hos oss kan du alltså få behandling antingen av en naprapat, kiropraktor eller massageterapeut. Varför behöva välja? Många mottagningar har endast den ena yrkesgruppen – eller den andra – att erbjuda, men hos oss kan du få behandling av både och. På så sätt kan vi erbjuda en helhetslösning för att du ska kunna återställa kroppens alla funktioner.

Ta kontakt med oss

Tveka inte att ta kontakt om du är i stort behov av smärtlindring, är stel, skadad eller har ont. Det bästa du kan göra i en sådan situation är att ta kontakt och boka in dig för ett nybesök. Välkommen!